Futsal

FOTO Brkati slonovi osvojili "mali Wembley"

Momčad Brkati slonovi osvojila je ovogodišnje izdanje Turnira na male barice Montovjerna 2015. koji se već tradicionalno igra pod organizacijom Amaterskog sportskog društva Montovjerna. 

Opširnije...

Prijave za Kantafig do 31. srpnja

Turnir na male barice Kantafig 2015. ove sezone početi će 1. kolovoza. Prijave momčadi primaju se večeras do 20 sati kada će se ujedno održati ždrijeb skupina. Prijaviti se možete na brojeve 098/850-521 ili 098/903-0165. Pobjedniku turnira pripast će 10.000 kuna, drugoplasiranoj momčadi 5.000, a trećeplasirani će osvojiti 2.000 kuna. Kotizacija za sudjelovanje je 600 kuna. 

Opširnije...

DUBROVNIK KUP Slave Maestral i Vratija se Šime!

Večeras je na igralištu Osnovne škole Ivan Gundulic u Gružu odigrana završnica petog Malonogometnog turnira "Dubrovnik kup" koji se igrao pod organizacijom Sportske udruge Dubrovnik kup.  Turnir je kao i svake godine odigran na visokom nivou organizacije, a uz to gotovo je sve bilo idealno od prvog do posljednjeg dana turnira.     

Opširnije...

'Mirakul' Dubrovčana pred 3000 gledatelja

Dubrovačka momčad Caffe bar Mirakul uspješno je okončala svoj drugi nastup na Torcida kupu. Nakon što su u 1. kolu bili uspješniji od Torcide Brda 2:0, sinoć su upisali još uvjerljiviju pobjedu nadigravši ''Nas 5 i odojak i Jope ako ne bude radila'' 4:0.

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?