Futsal

FOTO 'Penali radosti: Canosa slavi u Komolcu!

Momčad Canosa inženjering pobjednik je 1. dvoranskog turnira na male bare 'Komolac 2014.' koji se igrao u organizaciji Sportske udruge Komolac. U vrlo neizvjesnom i ubudljivom finalu, a između Trpakisa i Canosa inženjeringa regularni dio završio je bez pobjednika (3:3), a u ruletu penala više uspjeha imala je Canosa predvođena Elvisom Sarićem..

Opširnije...

FOTO Trpakis i Canosa u finalu!

Sinoć su u sportskoj dvorani Komolac odigrane utakmice polufinala. U prvom polufinalnom susretu, između momčadi Canosa inženjering i Strava team, potpuno zasluženu ulaznicu za plasman u finale otišla je u ruke igračima Canosa inženjering koji su već nakon 20 minuta igre imali zasluženu prednsost 4:0. Na kraju, uvjerljiva pobjeda 8:3. 

Opširnije...

Strava, Kantafig, Trpakis i Canosa igraju za naslov!

Slavljem nad momčadi Žuja je zakon 3:2, Strava team je prva osigurala plasman u polufinale. Drugu ulaznicu za veliku borbu i plasman u polufinale otišla je u 'ruke' igračima momčadi Canosa inženjering koja je sa 4:2 bila bolja od Omble. Kantafig je tek u drugom poluvremenu slomio otpor Millenium CR i slavio 5:2. Na poluvremenu je bio 1:2. 

Opširnije...

Turnir 'Sveti Vlaho': Još 7 dana do kraja prijava!

Malonogometni turnir 'Sveti Vlaho' koji se već tradicionalno održava u sportskoj dvorani Gospino polje ove godine počinje u petak, 26. prosinca. Organizator turnira su Grad Dubrovnik, Dubrovačko - neretvanska županija i Udruga malonogometnih amatera Grada Durbovnika.

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?