Futsal

Square u subotu od 19 sati igra za polufinale!

Malonogometaši Squarea nakon osvojenog drugog uzastopnog mjesta u Kupu Hrvatske, vraćaju se svojim uobičajenim radnim aktivnostima, treninzima i pripremi za završnicu prvenstva Hrvatske.

Opširnije...

OPET ĆE GORIT GOSPINO POLJE Square igra za polufinale!

U posljednjem kolu regularnog dijela sezone 1. Hrvatske malonogometne lige, Square je gostovao kod aktualnog prvaka Alumnusa u Zagrebu. Na put je krenuo rasterećeno, a s mislima već na četvrtfinale koje se igra sljedeći vikend. Na put u Zagreb krenulo se kombiniranim sastavom, a sve s ciljem odmaranja i/ili bolesti pojedinaca te igrača sa žutim kartonima. 

Opširnije...

Nacional osvojio Kup: Squareu opet srebro!

Unatoč gromoglasnim navijačima koji su od prve sekunde utakmice bodrili Square u Makarskoj, zagrebački Nacional je usprkos tome odnio put Zagreba pehar za najbolju momčad ove sezone u Kupu Hrvatske svladavši Square 4:0 (2:0).

Opširnije...

Petarda Pločanima: Square u igri za finale!

Malonogometaši Squarea uspješno su preskočili prepreku u sklopu četvrtfinala Kupa Hrvatske čija se završnica igra u Makarskoj. Momčad Marinka Mavrovića svladala je momčad Porto Tolera 5:2 te tako osigurala plasman u polufinale Kupa...

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?