Futsal

'Naš Dom' - 2. dan: Rapsodija pogodaka!

Odigran je drugi dan Malonogometnog turnira Naš Dom Mokošica 2014. koji se igra u organizaciji MNK Mokošica. U tri utakmice postignuto je čak 24 pogotka, a najveću pobjedu u dosadašnjem tijeku turnira upisala je momčad E - klasa koja je sa uvjerljvih 12:1 nadigrala momčad Ožujsko.

Opširnije...

Naš Dom 2014.: Rezultati i raspored

Jučer je odigran prvi dan Malonogometnog turnira Naš Dom Mokošica 2014. Na turniru sudjeluje 28 momčadi, a iz svake skupine će u knock out fazu izravno po dvije najbolje momčadi iz svake skupine. Do prvih bodova na turniru došle su momčadi Botafogo i Elita, dok je susret U stvari nije - Leteći medvjedići odgođen.

Opširnije...

Slavlje u Splitu: Šica, šica Mokošica!

Malonogometaši Mokošice slavili su u drugom kolu Torcida kupa. Nakon što su u prvom kolu nadigrali Vodice 5:1, Dubrovčani su danas nadigrali Lavandin sa uvjerljivih 6:2. Dva pogotka za dubrovački sastav postigli su Ante Daničić i Sandro Salacan, dok su se u strijelce po jednom upisali Hrvoje Cvjetković i Mato Šimunović.

Opširnije...

'Mali Wembley': Sinoć Jug, večeras Square

Gledatelji turnira na malih barica ‘Montovjerna 2014.’ kojega popularno zovu Mali Wembley pljeskom su nagradili mlađe kadete VK Jug CO, osvajače Kupa Hrvatske. Riječ je o najvećem malonogometnom turniru  u Dubrovačko – neretvanskoj županiji koji je započeo 7. srpnja, a trajati će sve do 10. kolovoza.

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?