Futsal

SPEKTAKL U DVORANI Square u finalu!

Malonogometaši Squarea igrati će u finalu Kupa Hrvatske koji se igra u sportskoj dvorani Gospino polje! Pred više od 1000 gledatelja, Square je nakon kaznenih udaraca 'izbacio' iz utrke aktualnog prvaka Hrvatske - zagrebački Nacional! U regularnom dijelu utakmice, 3:3, a potom nakon ruleta kaznenih udaraca 7:4 za Square!

Opširnije...

'Petarda' Squarea za ulazak u polufinale!

Nije bilo dvojbe oko pobjednika treće četvrtinalne utakmice u kojoj je Square dočekao drugoligaša Grobnik iz Rijeke. Uvjerljiva pobjeda 5:1 samo je potvrda onoga što su i svi očekivali - laganu pobjedu Squarea. No, iako je sve odrađeno bez greške, trener Mato Cvjetković je na konferenciji za medije nakon utamice naglasio:

Izuzetno teška utakmica iz razloga što su nas svi vidjeli u polufinalu, međutim, trebalo je maksimalno ozbiljno pristupiti utakmici te tu ulogu favorita opravdat na terenu. Zadovoljan sam pristupom igrača, zalaganjem te im čestitam na pobjedi. Budući smo rano stekli osjetnu prednost, mogli smo čuvati snagu za polufinale.

Za Square su, pred više od 500 gledatelja, poentirali Micevski dva puta, Cvjetković, Vodopić i Rezo. Na utakmici je tešku ozljedu zaradio Maro Đuraš, a njegov nastup u polufinalu zbog ozljede koljena je pod znakon upitnika. Iako je trener Square već ''naučio'' igrati bez standardnih igračae etako će mu i u utakmici polufinala Kupa Hrvatske nedostajati Darko Rangotov, a već spomenuti Đuraš je pod znakom pitanja do početka utakmice.

Igramo protiv lidera prvenstva i s tim je sve rečeno. Pokušat ćemo. Igrali smo ove godine protiv njih u Gospinom polju. Bilo je 1:1, provukli su se u toj utakmici, izborili bod. Mi smo slabljeni, ne igra nam Rangotov, ali imamo mi šestog igrača - naše navijače! Vjerujem kako će dvorana u subotu navečer biti puna i da će presuditi pobjednika ovog susreta! - poželio je trener Squarea.

U subotu, prva polufinalna utakmica je na rasporedu u 18.30, a sastaju se Split Tommy i Osijek Kelme, a druga polufinalna, ona između našeg Squarea i Nacionala iz Zagreba počinje u 20.30 sati. Mole se svi navijači da osiguraju svoje mjesto na vrijeme da bi se izbjegle gužve uoči samog početka utakmice - stoji na službenoj stranici MNK Square.

Sve je spremno, neka se ponovi 98' godina!

Povodom završnice malonogometnog Kupa Hrvatske koja će se održati u Dubrovniku u Sportskoj dvorani u Gospinom polju od 11. do 13. travnja, predstavnici malonogometnog kluba Square koji je domaćin završnog turnira održali su danas u Hotelu Lapad konferenciju za novinare.

Opširnije...

Završnica Kupa: Raspored i satnica

Za točno pet dana u Dubrovniku se igra završnica Kupa Hrvatske (Final eight). Od 11. - 13. travnja sportska dvorana Gospino polje biti će poprište najboljeg malog nogometa u Hrvatskoj, najboljih hrvatskih malonogometaša, ali i ponajboljih hrvatski trenera. Sudjeluje ukupno osam momčadi uključujući domaćina dubrovački Square.

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?