Futsal

KANTAFIG 2014. Poznati parovi 1/8 finala

Poznati su parovi osmine finala Turnira na male barice 'Kantafig 2014.' koji se igra u organizaciji Amaterskog sportskog društva Kantafig. Susreti osmine završnice igrati će se u petak, 22. i subotu, 23. kolovoza. Ispao je branitelj naslova - momčad Brkati slonovi, a momčad Pizzeria '5' je još jednom pokazala da je jedan od glavnih kandidata za naslov.

Opširnije...

Reprezentativac BiH pojačao Square

Malonogometaši Squarea u jeku su priprema za predstojeću sezonu koja će početi za nešto više od mjesec dana, točnije 28./29. rujna. Danas je pod vodstvom kondicijskog trenera Hrvoja Šimunovića te po prvi put u ulozi trenera Squarea Marinka Mavrovića, održan kondicijski trening u Sportskom centru 'Gospino polje'...

Opširnije...

Spektakl u finalu: Naslov FUN H20 Mlini!!

Završeno je 31. izdanje "Divlje lige", prvenstva kupališta u vaterpolu, koji je na krajnjem jugu Hrvatske i dalje sport broj jedan. U finalnom spektaklu pred više od 600 gledatelja igrali su vaterpolisti Palacea i FUN H20 Mlini. 'Župljani' su prošle godine igrali u finalu protiv Kamena Malog te izgubili 6:5, ove godine istim rezultatom osvajaju prvi naslov prvaka!

Opširnije...

KANTAFIG 2014. Poznat raspored 1/16 finala

Ždrijebom šesnaestine finala je odlučeno da će 32 momčadi razigravati za plasman u osminu finala kroz četiri dana. Organizator turnira Amatersko sportsko društvo Kantafig, raspored utakmica raspodijelio je tako da se svaki dan igraju po četiri utakmice. U nastavku vam donosimo vam raspored šesnaestine finala..

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?