Futsal

Novo Vrijeme slavi: Square u problemima!

Unatoč gromoglasnoj podršci i potpuno domaćinskoj atmosferi, u 'vječitom derbiju' Prve malonogometne lige, dubrovački Square je ostao bez bodova u Makarskoj. Domaćini su od početka tražili pun plijen, a u tome su uvelike uspjeli u posljednjih pet minuta prvog poluvremena (5:1). 

Opširnije...

'KOMOLAC 2014.' 32 momčadi u igri: Lopta na centru od 19 sati

Sinoć je u sportskoj dvorani u Komolcu održano izvlačenje skupina dvoranskog turnira na male barice 3v3 'Komolac 2014.' Sportska udruga Komolac ove je godine po prvi put odluičila orgnaizirati turnir, a svi preduvjeti za to su već gotovo ispunjeni. Čak 33 momčadi igraju za glavnu nagradu, a lopta s centra kreće već večeras od 19 sati. 

Opširnije...

Prijavite se na dvoranski turnir 'Komolac 2014.'

Pozivamo Vas na prvi zimski dvoranski turnir 3 na 3, na male bare u sportskoj dvorani Komolac! - poručuju organizatori. Prijave ekipa se primaju do 27.studenog do 18:00 sati kada započinje izvlačenje skupina u sportskoj dvorani Komolac. Igra se 3 na 3, a jedna ekipa moze imat najvise 8 igrača. 

Opširnije...

Sa Squareom na vječiti derbi!

Malonogometni klub Square ovim putem poziva sve svoje navijače na vječiti derbi protiv Novog Vremena koji se u petak, 28. studenog od 20.15 sati igra u Sportskom centru Makarska.

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?