Futsal

Turnir 'Sveti Vlaho': Još 7 dana do kraja prijava!

Malonogometni turnir 'Sveti Vlaho' koji se već tradicionalno održava u sportskoj dvorani Gospino polje ove godine počinje u petak, 26. prosinca. Organizator turnira su Grad Dubrovnik, Dubrovačko - neretvanska županija i Udruga malonogometnih amatera Grada Durbovnika.

Opširnije...

Poznati četvrtfinalisti turnira 'Komolac 2014.'!

Poznato je osam najboljih momčadi prvog dvoranskog turnira na male bare 'Komolac 2014.' koji se igra u organizaciji Sportske udruge Komolac. U nedjelju i ponedjeljak su odigrane utakmice osmine finala, a danas je na rasporedu četvrtfinalni dan turnira. U nastavku vam donosimo rezultate osmine finala i raspored četvrtfinalnih utakmica. 

Opširnije...

VIDEO Penal za povijest kojeg morate pogledati!

Jučer su u sportskoj dvorani Gospino polje odigrani polufinalni susreti Prvenstva dubrovačkih hotela u malom nogometu. Zanimljivosti zasigurno nije nedostajalo, a tome svjedoče i izjednačeni rezultati. U muškom polufinalu, minimalna pobjeda Pucić Palacea, a u drugom ogledu 2:2 te niz serija kaznenih udaraca od čega jedan ulazi u povijest! 

Opširnije...

'KOMOLAC 2014.' Četiri poznata, četiri na čekanju!

Sinoć su u sportskoj dvorani u Komolcu, u sklopu dvoranskog turnira na male bare 'Komolac 2014.' odigrane prve četiri utakmice osmine finala. Do sigurno plasmanau  četvrtfinale stigla je momčad Kantafiga koja je s čak 10:1 nadigrala Caffe bar Street. Dvije utakmice odigrane su bez pobjednika, a u posljednjoj utakmici prve večeri Trpakisa je nadigrao Time out 7:4. 

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?