Futsal

Gospino polje 1:0: Square eksplodirao u nastavku!

U vrlo zanimljivoj i krajnje neizvjesnoj utakmici četvrtfinala doigravanja za prvaka Hrvatske, malonogometaši Squarea uspjeli su slomiti otpor vrlo 'žilavog' protivnika iz Vrgorca. Square je u prvom dijelu imao dva puta prednost 1:0 i 2:1, gosti su se vraćali, no u nastavku Square ubacuje u šestu brzinu i na kraju slavi 7:3(2:2).

Opširnije...

UTAKMICA SEZONE Igrači uglas: Želimo podršku kao u kvalifikacijama!

Malonogometni klub Square nakon što je prije par tjedana osvojio drugo mjesto u Kupu Hrvatske, drugu godinu uzastopno, nastavlja svoj ovogodišnji put kroz prvoligaško društvo utakmicama play off-a – doigravanjem za prvaka Hrvatske!

Opširnije...

Square u subotu od 19 sati igra za polufinale!

Malonogometaši Squarea nakon osvojenog drugog uzastopnog mjesta u Kupu Hrvatske, vraćaju se svojim uobičajenim radnim aktivnostima, treninzima i pripremi za završnicu prvenstva Hrvatske.

Opširnije...

OPET ĆE GORIT GOSPINO POLJE Square igra za polufinale!

U posljednjem kolu regularnog dijela sezone 1. Hrvatske malonogometne lige, Square je gostovao kod aktualnog prvaka Alumnusa u Zagrebu. Na put je krenuo rasterećeno, a s mislima već na četvrtfinale koje se igra sljedeći vikend. Na put u Zagreb krenulo se kombiniranim sastavom, a sve s ciljem odmaranja i/ili bolesti pojedinaca te igrača sa žutim kartonima. 

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?