Futsal

Poraz 'mini Vatrenih': Protiv Rusije za 1/4 finale!

Hrvatska futsal reprzeentacija poražena je na startu Europskog prvenstva koje se igra u Srbiji. 'Mini Vatreni' su u prvom kolu poraženi od Kazahstana 4:2 (3:1). Prolaz u četvrtfinale jamči nam uspjeh u drugom kolu kontra viceprvaka Europe, reprezentacije Rusije i to s dva pogotka razlike.

Opširnije...

1. ŽFL Rezime 16. kolo: Duba 'pobjegla' na +3

U subotu je u sportskoj dvorani Osnovne škola Gruda odigrano redovno 16. kolo 1. Županijske malonogometne lige. Duba Konavoska je nadigrala Plat 7:0 te je s tim uspjehom ''pobjegla'' Ombli na +3. U nastavku rezultati, poredak, raspored isućeg kola i lista strijelaca..

Opširnije...

Maro Đuraš opravdao povjerenje i ide na EURO u Srbiju!

Maro Đuraš, igrač Malonogometnog kluba SQUARE, trenutno četvrtoplasirane momačadi 1. Hrvatske malonogometne lige, opravdao je povjerenje izbornika Mata Stankovića te će se boriti za što bolji plasman Hrvatske reprezentacije u Beogradu na Europskom prvenstvu!

Opširnije...

Trostruko slavlje za ŠMN Square Župa dubrovačka

Škola malog nogometa Square Župa dubrovačka ovog je vikenda bila i više nego uspješna. S obzirom da paralelno igraju 1. Županijsku ligu i prvenstvo Hrvatske u gotovo identičnom sastavu onda je uspjeh još i veći. 

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?