Futsal

'NAŠ DOM' - 5. dan: Deset puta Kiss, šest Torcida!

Petog dana Malonogometnog turnira Naš Dom Mokošica 2014. odigrane su tri utakmice, a postignuto ukupno 24 pogotka. Najuvjerljiviju pobjedu upisao je Caffe bar Kiss koji je s čak 10:1 nadigrao Ožujsko. Do pobjede su stigli Lucki strike i Torcida Mokošica. U nastavku rezultati i raspored...

Opširnije...

'STON 2014.' Odlična posjeta već prvog dana!

Utakmicom Ponta Luke - MNK Slano započeo je ovogodišnji Malonogometni turnir 'Ston 2014.' koji se igra na malonogometnom igralištu Batala u Stonu. Već prvog dana veseli odlična posjeta na tribinama, a što je dokaz da se igraju vrlo kvalitetne i zanimljive utakmice. Prvog dana postignuto je ukupno 13 pogodaka u tri utakmice.

Opširnije...

dbksport.com večeras igra za prolaz!

Danas je na 'malom Wembleyu' posljednji dan natjecanja po skupinama. Danas će se voditi grčevita borba za prolazak dalje, a od mogućih 32 'ulaznice' preostale su još samo tri! Tko će pokazati više želje, htjenja, zalaganja, tko je zapravo zaslužio biti među 32 momčadi na najvećem turnir u Dubrovačko - neretvanskoj županiji?!

Opširnije...

'STON 2014.' 14 momčadi u borbi za naslov

Održano je izvlačenje skupina Malonogometnog turnira 'Ston 2014.' Na turniru će ove godine nastupiti 14 momčadi koje u podijeljene u četiri skupine, u dvije skupine su četiri momčadi, a u dvije skupine su po tri momčadi. Plasman u četvrtinu finala osigurati će po dvije momčadi iz svake skupine.

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?