Nogomet

FOTO 'Nula' na Lapadu, GOŠK ostao fenjeraš

Danas su nakon stanke ponovno zaigrali klubovi sudionici 3. HNL - jug. Dubrovački GOŠK je u polusezoni doveo pojačanja koja su mu bila prijeko potrebna za iskorak na ljestvici. 

Opširnije...

VELIKI ISPIT GOŠK kreće po bodove spasa!

Tri mjeseca na lapadskom stadionu nije GOŠK odigrao službenu utakmicu, nije čak niti prijateljsku, ali nakon tri mjeseca čekanja svi ljubitelji trećeligaškog nogometa napokon dolaze na svoje. U subotu u 15 sati ponovno će krenuti Treća HNL - skupina jug! U prvom kolu nastavka GOŠK-u u goste dolazi Solin.

Opširnije...

VIKEND ZA 5: JUG, odbojkašice i Square za prvaka...

Donosimo vam pregled sportskog vikenda, od petka, 27. do nedjelje, 1. ožujka. Sve počinje susretom Squarea i Broda 035. koji se igra večeras od 19 sati, a završava u nedjelju, 1. ožujka  kada odbojkašice Dubrovnika dočekuju Drenovu u borbi za prvaka Hrvatske.... 

Opširnije...

Mateo Kljunak karijeru nastavlja u Austriji

18-godišnji Mateo Kljunak, dojučerašnji igrač Croatie iz Gabrila koja se natječe u 1. Županijskoj nogometnoj ligi, svoju karijeru nastaviti će u Austriji. Nakon što je u obavio probnih tjedan dana u austrijskom SV Donau, stručni stožer je odlučio da će ga zadržati u svojim redovima sve do kraja ove sezone koja završava 25. svibnja. 

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno