Nogomet

Nove tribine i izgled igrališta u Hladnici

 Nastavljajući projekt gradnje, uređenja i opremanja igrališta za male športove, Grad Dubrovnik financirao je radove gradnje tribina, hortikulturnog uređenja i postavljanje zaštitne ograde na igralištu u Hladnici, čime su se bitno unaprijedili uvjeti za održavanje športskih, zabavnih i drugih aktivnosti.

Opširnije...

Konačan rasplet: Pomorac ostaje, Konavljanin out!

Nije bilo iznenađenja na sastanku Natjecateljske komisije 2. HNL. I dok je prije dva dana prijava Pomorca iz Kostrene izazvala šok budući da su se prijavili u posljednji trenutak i to unatoč nagomilanim problemima i kad su ih već svi otpisali, sastanak Natjecateljske komisije u Zagrebu protekao je u očekivanim tonu. 

Opširnije...

Mišo Sorić opet u akciji, prognoze za SP!

Mišo Sorić, legendarni komičar i imitator svjetski poznatih osoba, još jednom je napravio video u kojem prognozira nastup Hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. Video prilog legendarnog Miša možete pogledati ovdje

GOŠK osvojio županijski nogometni Kup

Pravi festival nogometa u utorak smo gledali u Opuzenu. Prvo su oko 14:30 na teren izašli juniori Neretvanca i GOŠK-a te započeli juniorsko finale Županijskog kupa. Kako je GOŠK-u nedostajalo dosta prvotimaca, trener Petrović pozvao je neke juniore, pa čak i kadete.

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?