Nogomet

Mateo Kljunak karijeru nastavlja u Austriji

18-godišnji Mateo Kljunak, dojučerašnji igrač Croatie iz Gabrila koja se natječe u 1. Županijskoj nogometnoj ligi, svoju karijeru nastaviti će u Austriji. Nakon što je u obavio probnih tjedan dana u austrijskom SV Donau, stručni stožer je odlučio da će ga zadržati u svojim redovima sve do kraja ove sezone koja završava 25. svibnja. 

Opširnije...

''Šampion junior kup'': NKNA Libertas prvak!

NKNA Libertas i ove je godine, četvrti put uzastopno sudjelovao na najvećem međunarodnom malonogometnom turniru „Šampion junior kup“ koji se od 08. do 11. siječnja odigrao u sportskim dvoranama diljem Sarajeva. Na turniru je u pet kategorija sudjelovalo 150 ekipa renomiranih prvoligaša, drugoligaša i nogometnih škola sa područja cijele regije.

Opširnije...

BRAVO za najmlađe Župljane: Bronca iz Samobora!

Najmlađi nogometaši Župe dubrovačke generacija 2007. i mlađe godište (U-8), nastupila je ovaj vikend na međunarodnom dječjem turniru Trofej Dječji nogomet u Samoboru, piše portal zupcica.hr 

Opširnije...

NOVA ODGODA Agram nije doputovao!

Nova odgoda zaostale utakmice četvrtog kola 1. Hrvatske nogometne lige za žene između dubrovačke Omble i zagrebačkog Agrama! Sve je bilo spremno da se napokon odigra zaostala utakmica, međutim na zahtjev gostujućeg sastava, Povjerenik natjecanja je manje od 24 sata do utakmice donio odluku da se utakmica odgađa! Razlog?

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?