Novi uspjeh mladih boćara Dubrovačko neretvanske županije!

0
Boćari Dubrovačko - neretvanske županije

U zaostaloj utakmici iz 2. kola hrvatske juniorske lige, naši mladi boćari tijesno, ali zasluženo su slavili protiv boćara iz Zadra 12:10 i upisali nova tri boda.  Ovom pobjedom su izbili na 2. mjesto na tablici.

Sama utakmica je na početku krenula neizvjesno, nakon prvih igara bilo je neriješeno 4:4, slijede gume gdje smo slavili u brzincu i preciznom, te je bilo neriješeno u štafeti.

U zadnje 4 discipline samo je slavio naš najbolji igrač Luka Gašpar u pojedincu, jedan par smo odigrali nerješeno, dok smo drugi par i krug izgubili.

Luka Gašpar je ponovno pokazao zašto je reprezentativac Hrvatske, pobijedio je u sve 3 svoje discipline, posebno je dokazao vrhunsku kvalitetu u krugu gdje je napravio 30 poena.

Našim momcima u nedjelju slijedi još jedna zaostala utakmica protiv mladića Splitsko-dalmatinske županije, gdje bi pobjedom izbili na 1. mjesto.

Poredak: 1. BS Šibensko-kninske županije 12 bodova, 2. BS Dubrovačko-neretvanske županije(-2) 9, 3. BS Splitsko-dalmatinske županije (-2) 7, 4. ŠB Donat – Zadar (-1) 7, 5. BK Komiža(-3) 3, 6. BC Sinj 3 boda.

Odgovori