Odbojka

Odbojkašice na 2. mjestu zaključile sezonu

Odbojkašice Dubrovnika završile su svoj nastup u A-1 odbojkaškoj ligi ove sezone. Nakon regularnog dijela prvenstva, Dubrovkinje su igrale u skupini Lige za ostanak gdje su uz OTP banku Pulu i Novu Gradišku igrale za spas prvoligaškog statusa. Ostanak je osiguran i to je ujedno bio primarni cilj s početka sezone!

Opširnije...

Odbojkašice četvrti put nadigrale Pulu

Odbojkašice Dubrovnika u četvrtom kolu Lige za ostanak Prve 'A' hrvatske lige uspješno su nadigrale OTB banku Pula u Puli sa 3:2 (14:25, 25:21, 25:22, 7:25, 3:15). Dubrovkinje su već odavno osigurale i iduće sezone nastup u Prvoj ligi, a Pula je uoči ovog susreta bila siguran putnik u drugi rang.

Opširnije...

Uvjerljiva pobjeda odbojkašica

Odbojkašice Dubrovnika teoretski su osigurale ostanak u Prvoj odbojkaškoj ligi. U susretu protiv fenjeraša, a sada već, sigurnog putnika u drugi razred OTP Banku Pula, Dubrovkinje su uvjerljivo slavile 3:0 (25:20, 25:22, 25:16). U uvjerljivom slavlju, a pod vodstvom Mirjane Vreće..

Opširnije...

Dobar otpor odbojkašica u Novoj Gradišci

Odbojkašice Dubrovnika upisale su poraz u drugom kolu 1.'A' lige za ostanak. U Novoj Gradišci protiv istoimenog domaćina Dubrovkinje su poražene s 3:1 (25:19, 20:25, 25:22, 25:21). Trenerica ŽOK Dubrovnik, Mirjana Vreća, u ovom je susretu dala priliku mlađim igračicama.

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?