Odbojka

Treći uspjeh odbojkašica u Prvoj ligi!

Sa samo deset igračica odbojkašice Dubrovnika stigle su do treće prvenstvene pobjede ove sezone. Sa samo četiri seniorke i šest mladih igračica, ekipa Mirjane Vreće nadigrala je fenjeraša skupine B Prve A lige. Ženski odbojkaški klub Dubrovnik tako je ostvario vrijednu pobjedu svladavši HAOK Rijeka CO 3:0 (25:5(!), 25:18, 25:22)!

Opširnije...

FOTO Pljesak odbojkašicama: Od 0:1 do 3:1!

Kao što je već i odavno poznato Ženski odbojkaši klub Dubrovnik ove je sezone krenuo u Prvu ligu sa dosta pomlađenim sastavom. Iako vidno oslabljene mlade Dubrovkinje su za svakim (osvojenim) poenom doživjele na način kao da su ostvarile pobjedu. U današnjem ogledu veliko slavlje protiv Osijeka 3:1 (16:25, 25:21, 25:23, 25:18).

Opširnije...

Odbojkašice uspješne na startu Prve 'A' lige!

Igračice Mirjane Vreće novu sezonu 1. 'A' odbojkaške lige - skupina II otvorile su uspjehom. Pred domaćim navijačima mlade su Dubrovkinje nadigrale ŽOK Đakovo 3:1 (15:25, 25:16, 25:16, 25:15), Unatoč brojnim izostancima za razliku od prošle sezone, Dubrovkinje su u ovu sezonu ušle u dosta pomlađenom sastavu. 

Opširnije...

Ipak Kaštela ide dalje: Za početak i više nego dobro!

Nakon pobjede protiv Brda, odbojkašice Dubrovnika nastavile su svoj put u Kupu Hrvatske. Za plasman u četvrtfinale Kupa Hrvatske igračice Mirjane Vreće igrale su protiv Kaštela DC, člana prve jakosne skupine A-1 lige. Oba susreta odigrana su u Kaštelama, prva u subotu, a druga već u nedjelju prije podne. 

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?