Odbojka

Odbojkašicama prvenstvo za 10 dana, Kup već u subotu!

Ženski odbojkaški klub Dubrovnik sa dosta promjena kreće u novu sezonu 1. A Hrvatske odbojkaške lige. Najviše se promjena dogodilo u igračkom kadru, naime, od ove sezone trenerica Mirjana Vreća ne može računati na većinu igračica od prošle sezone. Trenutno su samo četiri seniorke od prošlogodišnjeg sastava u Klubu...

Opširnije...

Dubrovkinje osvojile pripremni turnir u BiH

Kadetkinje Ženskog odbojkaškog kluba Dubrovnik pobjednice su pripremnog turnira održanog u Širokom Brijegu. U konkurenciji četiri momčadi, Dubrovkinje su, nakon osvojenog prvenstva Dalmacije, i ovaj put pokazale da su u izvrsnoj formi. Drugo mjesto osvojile su kadetkinje Arbanasa iz Zadra, a treće i četvrto mjesto dvije ekipe odbojkašica Širokoga.

Opširnije...

Turnir 'Mala mreža': Naslov za Dubrovnik

Mlade odbojkašice Dubrovnika osvojile su turnir 'Mala mreža' za djevojčice rođene 2001. i mlađe, koji se igrao ovaj vikend u sportskoj dvorani Gospino polje. Na turniru su sudjelovali ŽOK Dubrovnik, ŽOK Dubrovnik II, OK Azena Velika Gorica, OK Mokošica, OK Župa dubrovačka i OK Čilipi.

Opširnije...

Kadetkinje Dubrovnika prvakinje Dalmacije

U subotu, 10. svibnja održano je prvenstvo Dalmacije za kadetkinje. Završnica se igrala u sportskoj dvorani Gospino polje i dvorani Osnovne škole Mokošica. Na završnici je nastupilo ukupno devet momčadi podjeljenih u tri skupine, a nakon razigravanja, najuspješnije i najbolje pokazale su se odbojkašice Dubrovnika.

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?