OTVARANJE NA PORPORELI 23. SRPNJA Lukovica prva izvučena, a Kolorina zadnja…

0

Carmen Miloglav je izvlačila prva te izvukla kuglicu u kojoj je bio papirić s natpisom: Lukovica. Tko će protiv Lukovice otvoriti kvalifikacije bilo je jasno vrlo brzo. Dario Marinović je otvorio kuglicu, izvukao papirić te pročitao: Daksa!

Treći je izvlačio Marko Potrebica: Betula Danče. Betula je slobodna u 1. kolu, te čeka pobjednika Lukovica – Daksa – odmah se čulo.

Potom Pasjača Popovići, pa Plaža ispod Petke. Evo i drugog para 1. kola kvalifikacija. PVG Gruški mul je ‘zatvorio’ skupinu ‘A’ kvalifikacija. Čeka pobjednika Pasjača Popovići – Plaža ispod Petke.

Nakon toga ‘B’ skupina kvalifikacija. Prvo je izvučena Uvalica, a nakon nje Porporela. Dakle, Uvalica – Porporela u 1. kolu kvalifikacija. Pobjednik će na Luku Čilipi. Batahovina i Sustjepan mali muo su slobodni u 1. kolu. Ogledat će se međusobno u 2. kolu.

U skupini ‘C’ kvalifikacija Sovrnja Doli (kuglicu je izvukao Marko Potrebica) protiv Komarde na startu. Pobjednik će na Crvene stijene Orašac. Dole su upali Lozica i Villa Seherezade, koji su slobodni u 1. kolu, a koji će se ogledati međusobno u 2. kolu.

Potom glavni turnir. Kako su se prijavla tri od četiri sastava koja su prošle godine zaustavljena u četvrtfinalu, bilo je pitanje tko će zauzeti drugu poziciju u skupini ‘B’, ‘C’ i ‘D’ glavnog turnira. Prvak FUN H2O Mlini je nositelj skupine ‘A’ glavnog turnira. Njegovu skupinu će popuniti tri sastava iz kvalifikacija (A3, B3 i C3). Palace je ušao u skupinu ‘B’ gdje je nositelj Elita, Kokoti u skupinu ‘C’ u kojoj je Kamen mali, a Kolorina u skupinu ‘D’ u kojoj je nositelj Turčin Danče. Po dva sastava iz kvalifikacija će u ‘B’ (C1 i B2), ‘C’ (B1 i A2) i ‘D’ skupinu (A1 i C2) glavnog turnira.

Vjeverica je kraj Meštrovićeva spomenika Marinu Držiću bio zadužen za ton, Čolo je vodio, a Vedran Smokvina asistirao prilikom ždrijeba.

Prvi radni dan kvalifikacija je u ponedjeljak, 23. srpnja, i to na Porporeli. A gdje drugo igrati kad su suparnici u 1. kolu Uvalica i Porporela! – stoji na stranici Divlje lige.
Izrezak

Odgovori