POČINJE GLAVNI TURNIR DIVLJE LIGE Svi u Mline: Nakon utakmica slijedi humanitarna zabava ‘Fanova srca’

0

Počinje glavi turnir Divlje lige. Utakmice 1. kola u skupinama ‘A’ i ‘B’ igraju se u Mlinima nakon čega slijedi tradicionalna humanitarna zabava ‘Fanova srca’, koju potpisuje Udruga Vaterpolo amatera FUN H2O Mlini.

Glavni turnir s početkom u 17.30 sati otvaraju Palace i Crvene stijene Orašac, od 18.20 sati igraju Betula Danče i Batahovina, od 19.10 sati Elita i Luka Čilipi, te od 20.30 sati pod svjetčima reflektora FUN H2O Mlini i Vila Šeherezada.

Ovim putem Vas pozivamo da se pridružite osmoj humanitarnoj zabavi Fanova Srca, te proslavi 31. godine postojanja FUN-a u Mlinima. Kao i do sada, odigrati će se 1. kolo Divlje lige, nakon čega nas očekuje zabavni program. Za nezaboravan tulum sastavljen od ex yu i domaćih hitova, kako i dolikuje ovakvom spektaklu, pobrinut će se J.o.k.s band, sastavljen od vrhunskih glazbenika koji su svirali sa Ninom Badrić, Letećim odredom, Frajlama,Terezom i mnogim drugim. Predvođen sa jednim od najboljih zabavljača na ovim prostorima Sandrom Majstrovićem (o njemu je dovoljno je reći da je jedini nastupao za Vatrene poslije dočeka na Trgu). Za gust svih ljubitelja žešćeg zvuka ekskluzivno, za ovo priliku, se ponovno okuplja poznata splitska reggae, rock, funk atrakcija – Zinedine Zidane, koja će osim svojih dobro poznatih hitova i rock obrada premijerno odsvirati i nove pjesme “4 banke” i “Dentjera”. Prihod od prodaje majica, hrane i pića, kao i do sada ide u humanitarne svrhe, te se nadamo Vašem odazivu u što većem broju. Dođite i osjetite kako kucaju Funova Srca !! – napisao je Mato Miloslavić u ime Udruge Vaterpolo amatera FUN H2O Mlini.

Napomena: promet od Caffe Bara “G“ prema Mlinima bit će zatvoren ove subote, 4. kolovoza, od 14 sati do nedjelje, 5. kolovoza, do 1 sat.

U 16 sati u crkvi Velike Gospe u Martinovićima služit će se Misa zadušnica za tragično preminule dugogodišnje članove Fun-a, Bernarda Vukasovića i Ivicu Đanija Butricu.

Ovogodišnje Funove majice možete kupiti u caffe barovima “Gusar” i “Hogar“ po cijeni od 70 kuna za odrasle i 50 kuna za djecu, piše na službenoj stranici Divlje lige.
05-1-gallery

Odgovori