POTVRDA Novi prvoligaš je RKHM Dubrovnik!

0
FOTO Zvonimir Pandža/ Du List

Rukometni klub hrvatske mladeži Dubrovnik od danas je i službeno prvoligaš! Dubrovčani su u posljednjem (22) kolu 2. HRL – jug odigrali 24:24 (13:11) u gostima kod RK Ribola Kaštela te tako remijem zaključili nastup u Drugoj ligi.

Za Dubrovnik su u posljednjoj utakmici u 2. HRL – jug poentirali Rajić (9), Avdić (8), Dabelić i Lončarica (3) i Putica (1). a još su igrali Janđel, Radić, Brnin, Bušlje, Bevanda, Viteškić, Cikatić, Meštrić i Peručić pod vodstvom Vide Vlahića i Zlatka Saračevića.

Treba istaknuti da je u ovom susretu domaćin bio stalno u prednosti. Ipak, u drugom poluvremenu zahvaljujući velikoj borbi i požrtvornosti svih igrača Dubrovnik je stigao do rezultatskog egala te je čak imao napad, posljednjih 20-ak sekundi, za pobjedu. Nažalost, za oproštaj od 2. HRL – jug pobjeda je izmakla u posljednjim sekundama.,.

Image Map

RKHM Dubrovnik je sezonu u 2. HRL – jug zaključio sa ostvarenih (sretnih) 13 pobjeda, dva remija i pet poraza te je s ukupno 28 bodova, zasluženo uz Solin, novi član 1. HRL!

Odgovori