POTVRĐEN MEGA SPEKTAKL Noć Gladijatora 12 za prste polizat!

0

UFC Gladiator Dubrovnik večeras je s ponosom objavio da su kompletirane udarne borbe Noći Gladiatora 12. U nastavku članka donosimo objavu UFC Gladiator, a sigurni smo da će se za ovaj mega spektakl tražiti karta više!

– ‘Napokon smo kompletirali udarnih 6 brobi za Noć gladijatora 12, event koja će zasigurno biti najveći do sad u Dubrovniku, a i šire kad se uzme zbroj svih imena koje nastupaju.

Najveći nam je problem predstavljala glavna borba večeri u kojem smo trebali naći protivnika za našeg gladijatora Antu Deliju.Trebalo nam je veliko i kvalitetno ime s ovih prostora, a vjerujte nam strah je jako velik koliko god se novca ponudi za borbu protiv Ante Delije…

Image Map

Jedino veliko ime koje je za sada pristalo jest Denis Stojnić, bivši UFC borac koji se borio i sa 4. UFC rangiranim Cain Velasquezom, te je aktualni prvak Švicarske HIT-FC organizacije.

Odradili smo prvi dio posla, sad nas čekaju teške pripreme i organizacija Noći gladijatora 12 koja će se održati 10.03.2018. godine u Dubrovniku. Karte za ovaj spektakl biti će u opticaju kroz sljedećih tjedan dana (moguća je i online kupnja na stranici eventa)’.

POPIS ŠEST GLAVNIH BORBI
Ante Delija vs Denis Stojnić
Maro Perak vs Goran Reljić
Kristijan Perak vs Stjepan Bekavac
Karlo Caput vs Vaso Bakočević
Mario Dabo vs Ivica Trušček
Srđan Marović vs Ivan Vitasović

Odgovori