RKHM DUBROVNIK GOST BUZETA Leo Brnin: ‘Posjedujemo kvalitetu i imamo vjeru jedni u druge, imamo pravo nadati se pobjedi!’

0
Leo Brnin (RKHM Dubrovnik) | FOTO Davor Lopin (arhiva)

Rukometni klub hrvatske mladeži Dubrovnik otputovati će prema Istri, točnije gradiću Buzet, oko 17.30 sati iz Gospinog polja gdje će u subotu, 04. studenoga igrati ogled šestog kola 1. HRL – južna skupina protiv neugodnog i neporaženog domaćina RK Buzet.

Atmosfera u momčadi uoči jednog od najtežih i najudaljenijih gostovanja je poprilično dobra, a uoči dvoboja protiv Buzeta svoje razmišljanje uoči ove utakmice dao je Leo Brnin, jedan od glavnih uzdanica RKHM Dubrovnik..

– Atmosfera uoči utakmice je odlična kao i obično. Treniramo ‘punom parom’ i trudimo se ispraviti sve sitne detalje koji nam nedostaju kako bi došli do gostujućih pobjeda, riječi su Brnina koji se potom osvrnuo na stanje u momčadi i sutrašnjeg protivnika:

Image Map

– Momčad je kompletna, za sad nema ozbiljnijih ozljeda. Dobro smo analizirali protivnika koji ima vrlo dobru i izrazito neugodnu domaćinsku momčad. Znamo odakle dolazi najveća prijetnja, moramo zaustaviti dobrog ‘srednjaka’ Lušića koji nam je prošle godine zadao najviše problema.

Dubrovnik i Buzet su nakon pet odigranih kola na omjeru dvije pobjede i tri poraza. Oba sastava uspjehe su upisali na svom terenu; Buzet je nadigrao Ribola Kaštelu 23:16 i slavio protiv Solina 26:22 dok je Dubrovnik svladao Pećine 31:21 i Solin s čak 37:22.

– Dobro smo trenirali ovaj tjedan nakon loše igre u Kaštelima. Dosta smo radili na brzom protoku lopte i boljim šutevima s obzirom da nam je to bio glavni problem na našem zadnjem gostovanju. Imamo pravo nadati se da ćemo uzeti dva boda, posjedujemo kvalitetu i vjerujemo jedni u druge. Bolji smo nego prošle godine i sigurno ćemo dati zadnji atom snage da usmjerimo utakmicu u svoju korist, zaključio je Leo Brnin.

Boje Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik u Buzetu će braniti: Janđel i Barišić (vratari), Bevanda, Bušlje, Lončarica i Dobrić (krila), Cikatić i Dabelić (pivoti) te igrači vanjske linije: Srna, Brnin, Poliak, Radić i Putica.

Utakmica između RK Buzet i RKHM Dubrovnik igra se u subotu, 04. studenog od 17 sati.

Odgovori