RKHM Dubrovnik pobjednik 1. Međunarodnog memorijalnog turnira ‘Milan Tasovac Tasa’

0

RKHM Dubrovnik pobjednik je prvog međunarodnog memorijalnog turnira “Milan Tasovac Tasa” koji se igrao za uzrast igrača rođenih 1998. godine i mlađih.

U Trebinju je sudjelovalo šest klubova na turniru u čast istaknutog rukometnog djelatnika iz Hercegovine koji je u igračkoj karijeri nosio i dres Rkhm Dubrovnik.

U finalu je Dubrovnik slavio rezultatom 26:20 nad Rukometnom akademijom Đukanović iz Podgorice, a vrijedi istaknuti kako je najbolji igrač na turniru dubrovački igrač Zvonimir Srna, a uvjerljivo prvi strijelac Luka Bevanda, još jedan član RKHM Dubrovnik. U finalu je vratar Ante Matić imao 15 obrana!

Dubrovnik je igrao u sastavu: Ante Matić, Zvonimir Srna, Mateo Crnčević, Kajo Cikatić, Luka Bevanda, Nikola Hrtica, Luka Prlenda, Stjepan Gržac, Paulo Bašica, Amir Muhović i Pero Kosović. Trener: Vide Vlahić.

Zadovoljan sam igrom, pogotovo ovih nešto malo mlađih. Osim Zvonimira Srne koji je 1998. i Kaja Cikatića koji je 1999. godište, svi ostali su bili 2000. godište i mlađi. Pokazali smo brzi rukomet, a što je na kraju rezultiralo osvojenim turnirom. Pokazali smo da ima dosta napretka u igri mladih, a pogotovo našeg vratara Ante Matića. Uz Srnu, koji je proglašen najboljim igračem i Bevandom, koji je ponio titulu najboljeg strijelca malo žalimo za pokalom za najboljeg vratara, međutim moralo se nešto podijeliti i ostalim momčadima – riječi su trenera Vide Vlahića.

 

Odgovori