SAMBA U GOSPINOM POLJU Square doveo igrača iz najjače svjetske futsal lige: Vratio se i Maro Đuraš!

0
Pojačanje iz Brazila: Leonardo dos Santos, Željko Raguž, novi predsjednik Squarea i Maro Đuraš povratnik u Gospino polje

s1
U Hotelu Libertas Rixos upravo se održala konferencija za medije Malonogometnog kluba Square koji će ove sezone biti jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka u 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi!

Na press konferenciji predstavljen je Željko Raguž, novi predsjednik koji je svojim dolaskom već uvelike pridonio jačanju imidža MNK Square koji će ove sezone zasigurno biti u vrhu hrvatskog futsala.

Osim njega, mnogobrojnim predstavnicima medija predstavila su se i ovogodišnja pojačanja Malonogometnog kluba Square, a to su Maro Đuraš, povratnik u Gospino polje iz redova FC Split Tommy te Leonardo dos Santos – Pelé, 29-godišnji Brazilac koji je u redove dubrovačkog prvoligaša stigao iz Jimbee Cartagena FS – sudionika LNFS (1. Španjolske lige)

Leonardo dos Santos rođen je 21. prosinca 1988. godine, a u svojoj karijeri igrao je za niz brazilskih prvoligaških klubova (Petroplis, Ibirama, Botafogo, Joinville, Floripa, Joacaba, Marreco, Guarapava), a protekle sezone igrao je za Jimbee Cartagenu, člana LNFS (najjače svjetske futsal lige)!

Nema sumnje da će Square povratkom Mara Đuaraša u svoje redove te dovođenjem Pelea, spektakularnim pojačanjem iz najjače svjetske futsal lige, biti jedan od glavnih pretedenata za naslov prvaka u 1. HMNL!

Uskoro opširnije… 

 seat111

Odgovori