SEDMA UZASTOPNA BEZ IZGUBLJENOG SETA Odbojkašice slavile u derbiju!

0
ŽOK Dubrovnik | FOTO Davor Lopin (arhiva)

Odbojkašice Dubrovnika i dalje ‘melju’ konkurenciju. Ekipa Mirjane Vreće stigla je u osmom kolu do svoje sedme uzastopne pobjede i to bez izgubljenog seta!

Dubrovkinje su kao drugoplasirane bile gošće kod trećeplasirane Marine Kaštela II, međutim već nakon 67 minuta igre, uvjerljiva i zaslužena pobjeda 3:0 (18:25, 20:25, 18:25). Do sedme pobjede Dubrovnik je došao u sastavu Sanja Curić, Ora Ivanišević, Anđela Kalauz, Nikolina Tomašević, Ivana Ivaniš, Azra Mehić, Anđela Čuljak, Ivana Marinović, Orsula Štaka, Petra Putica, Hana Dilberović, Gabriela Stipanović i Ana Matuško.

Split je nakon kompletnog odigranog osmog kola i dalje lider. Ima maksimalni učinak dok Dubrovnik zaostaje samo dva boda. U pretposljednjem kolu prvog dijela sezone Dubrovkinje će u goste Solinu koji je upisao tek jednu pobjeda u osam nastupa.

U ZADNJEM KOLU DERBI U DUBROVNIKU
Prvenstvo se nastavlja početkom veljače, točnije prvi vikend u drugom mjesecu. S obzirom na uvjerljive pobjede Dubrovnika i Splita za očekivati je da će oba sastava ostati neokrznuti nakon devetog odigranog kola. Veliki derbi igra se u Dubrovniku 10. ili 11. veljače.

POREDAK
Izrezak

 

Odgovori