ŠLAG NA TORTI ZA 40 GODINA POSTOJANJA Matulović: ‘Što reći osim da sam presretan!’

0
Slavi Marinko Matulović, alfa i omega STK Libertas Marinkolor

Stolnotenisači Libertas Marinkolora slave. Imaju i razloga za to jer su ove sezone osvojili drugo mjesto u HEP Super ligi te su večeras obranili naslov u Kupu Hrvatske. Očekivano zadovoljan i presretan može biti i predsjednik Marinko Matulović iako je u finalu do pobjede Libertas Marinkolor stigao bez velikih poteškoća..

Da, to se samo tako čini! Što da kažem, emocije su tu.. Trener reprezentacije je nedavno na našem videu o 40 godina postojanja Kluba izjavio da naš Klub ima srce i dušu, a uz to i navijače. To smo večeras i potvrdili ali imamo i odlične igrače! Ove sezone smo nastupili nešto slabiji nego na odnosu na prošlu kada smo osvojili Kup i prvenstvo. Nismo najavljivali trofeje ali smo najavili da ćemo igrati za prvaka i finale Kupa. Osvojili smo Kup, a nekako pak ostaje žal za izgubljenim prvenstvom jer smo bili jako, jako blizu. Naravno, bili smo tužni jer nije lako gubiti, riječi su Matulovića koji se potom osvrnuo da trenutak povijesti, navijače ali i izmjene u momčadi..

Evo, večeras u Gospino polju smo stvarno dočekali opet jedan trenutak povijesti gdje smo obranili Kup! Nitko nije radosniji od nas u ovom trenutku. Uz to iduću sezonu nam se vraća Miho Simović, dijete kluba koji je i sada pomogao našim dečkima uoči ove završnice Kupa. Ovo večeras izgleda da je bilo lako, međutim daleko je to od lagane pobjede. Jučer je nama bilo finale kada smo protiv Vodovoda iz Osijeka odigrali jedan vrhunski meč na čelu s našim Tomislavom Japecom. Već smo sinoć znali i veselili se i razmišljali o tome da ćemo sigurno uzeti Kup, međutim ja sam sinoć odmah poslije večere poslao igrače kući, a trenera zadužio da bude kod njih da slučajno ne izađu na proslavu nego da se ozbiljno prihvate finala. Nije lako kad dobiješ Osijeka, a u finalu igraš protiv slabijeg.. Sve smo poduzeli da dođemo do trofeja, a ja sam presretan. Čestitam svima, divnoj publici, čestitam posebno i našem tajniku Damiru Gleđu koji nam je priredio ovaj spektakl. Potrudio se maksimalno, podijelili smo i nagrade navijačima i što reći osim fantastično!

Image Map

Predsjednik je potom, vidno uzbuđen i sretan, najavio i iduću sezonu..

Dogodine ćemo ići ponovno sve obraniti. Dolazi nam Miho, bit ćemo sigurno jači! Odlazi nam Ivan Juzbašić ali mislim da ćemo opet imati ekipu za vrh s kojom opet možemo imati ovako lijepe trenutke. Mnogi će se pojačati iduće sezone. Zagreb će biti izuzetno jak, Zadar nam stiže, a tu je i Osijek s dva mlada igrača i sa starim ‘liscem’ Kneževićem.. Bit ćemo puno zanimljivije prvenstvo, a razmišlja se o promjeni sustava natjecanja. Ovaj slučaj što je napravio StaRR, da za jednu utakmicu dovede dva Kineza, se nije pokazalo ni fer ni korektno pa ćemo vidjeti na kraju što će skupština HSTS izglasati, zaključio je Marinko Matulović, predsjednik STK Libertas Marinkolor.

Odgovori