START 2. HMNL Duba gost Ustanika, a potom na Grudu stiže Porto Tolero!

0

U Šibeniku je održan Plenum klubova 2. Hrvatske malonogometne lige – skupina jug. Na Plenumu je dogovoreno da prvenstvo počinje 01. listopada, a uz taj podatak izvješća su podnijeli vodeći ljudi natjecanja: povjerenik natjecanja Marinko Tadić-Šutra, povjerenik za suđenje Edi Šunjić i disciplinski sudac Zlatko Nakić.

Za titulu najbolje momčadi u skupini ‘jug’ bori se ukupno 12 momčadi, a to su redom: Ustanik, Crnica, Murter, Genius, Heroji, Mejaši, Porto Tolero, Hajduk, Jezera, Torcida, Kijevo i Duba Konavoska koja je kroz županijsko natjecanje izborila kvalifikacije iz kojih je izašla kao pobjednik.

Duba Konavoska u prvom kolu igra u gostima kontra Ustanika, a potom u drugom kolu dočekuje Porto Tolero (7. listopada) što će joj ujedno biti debi u drugoligaškom rangu pred svojim navijačima.

Duba Konavoska će u sezoni 2016./17. nastupati u sastavu Marko Grgurević, Marko Dadić, Maro Kalauz, Vlaho Bego, Antonio Šandrk, Matej Nađ, Pero Ševo, Nikša Milković, Ivan Milić, Branimir Perić, Nikša Kordić, Antonio Tomić, Maro Butigan, Luka Kovač, Mario Martinović i Mate Mateljak (juniori), a već su se kao pojačanja priključili Hrvoje Lončarica (vratar), Pero Vuličević, Damjan Šulić i Antonio Levanat, a kako tvrde iz Uprave kluba, do početka sezone očekuje se još novih imena.

Odgovori