SVI NA MONTOVJERNU Večeras borba za ulazak u polufinale!

0
'MONTOVJERNA-GLAVICA' Osmina finala Medvjedići dobrog srca - Acuna | FOTO Davor Lopin

https://www.asduauto.hr/
Turnir na male barice ‘Montovjerna 2018.’ polako ulazi u svoju veliku završnicu. Osam najboljih momčadi večeras se bori za ulazak u polufinale koje je na rasporedu već sutra (petak, 13. srpnja).

Zanimljivosti radi, četvrtfinale je izborilo šest prvoplasiranih momčadi (Šulemu na zarubu, Konoba Maestral, Medvjedići dobrog srca, Evo nas opet, Ombla i Rekreativci), Nunca je među osam prošla kao drugoplasirana u skupini, a Atalanta Bergamo kao trećeplasirana.

Turnir je do danas trajao ukupno 16 dana u kojima je odigrano 76 susreta (četiri utakmice su predane (bez borbe)). Postignuto je ukupno 297 pogodaka, a 14 susreta je završilo bez pobjednika. Niti jedna momčad nije ispunila bonus prekršaja u dosadašnjem natjecanju. Bilo je tek 9 žutih kartona te – niti jedno isključenje!

Večeras se od 19.30 sati igraju utakmice četvrtfinala, a posebnost ovog turnira je da će se, ukoliko vremenske prilike to dozvole, u subotu, 14. srpnja, kada je na rasporedu finalni dan,  organizirati besplatni koncert ‘Matka i Brane’ kojeg Gradskom kotaru Montovjerna poklanjaju Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika!

ČETVRTFINALE
19:30 sati Šulemu na zarubu – Nunca X
20:20 sati Konoba Maestral Ston – Medvjedići dobrog srca Y
21:10 sati Atalanta Bergamo – Evo nas opet W
22:00 sata Ombla – Rekreativci Q

POLUFINALE (Petak, 13. srpnja)
20:30 sati pobjednik utakmice X – pobjednik utakmice Q
21:30 sati pobjednik utakmice Y – pobjednik utakmice W

FINALNI DAN
20:00 sati Utakmica za treće mjesto
21:00 sati Finale
22:00 sati Besplatan koncert ‘Matko i Brane’
Izrezak

Odgovori