TIMSKO PRVENSTVO JADRANA Zlato za Dubrovnik Danče, Astarea Mlini osvojila broncu!

0

Dubrovački tim Dubrovnik Danče osvojio je Timsko prvenstvo Jadrana. Nakon drugog mjesta u skupini iza ekipe Split 1, u četvrtfinalu je svladan tim Split 2 s uvjerljivih 54:8.

U polufinalu je deklasiran Split 3 sa 108:20. U neizvjesnom finalnom meču ostvarena je pobjeda i protiv najjačeg splitskog tima s rezultatom 57:43.

Za tim Dubrovnik Danče nastupili su: Toni Radić, Miho Jančić, Ana Čeović i Maja Mrša. Ovo je prva titula prvaka Jadrana za Bridž klub Dubrovnik, dosadašnji pobjednici su: Split tri puta, Rijeka dva puta, Opatija i Imotski po jednom.

Natjecanje je prošli vikend održano u Imotskom. Nastupilo je osam timova, a među njima i tri tima iz Dubrovnika i Mlina.

Tim Astarea iz Mlina osvojio je treće mjesto u sastavu: Stijepo Čubela, Pero Jemo, Vinko Mijoč, Niko Dubčić. Drugi tim iz Dubrovnika zauzeo je sedmo mjesto, a nastupili su u sastavu: Zdenko Stanković, Rade Garić, Frano Jančić, Boris Lovjer.

Na parskom turniru Modro jezero po Butler obračunu nastupilo je 14 parova. Pobijedili su članovi Bridž kluba Astarea, Stijepo Čubela i Pero Jemo. Zapažen rezultat ostvarili su Dubravka Zvrko i Mario Majstorović na trećem mjestu te Zdenko Stanković i Rade Garić koji su osvojili peto mjesto.

Na parskom turniru Crveno jezero po Matchpoints obračunu nastupila su 23 para. Miho Jančić i Toni Radić su obranili titulu od lani. To im je ujedno i treća titula na ovom turniru u zadnje četiri godine s čime su i najbolji pojedinci ovog vikenda. Stijepo Čubela i Pero Jemo su drugi, dok su Dubravka Zvrko i Mario Majstorović osvojili četvrto mjesto. Na ovom parskom turniru ukupno je nastupilo osam parova iz klubova Dubrovnik i Astarea.

Odgovori