TORCIDA KUP | Westfalen slavi braću Postružin, ali i Luku Franića!

0
Westfalen | FOTO torcidakup.com

Dubrovačka momčad Westfalen uspješno je zaključila prvo kolo na ‘Torcida kupu’, jednom od najpoznatijih malonogometnih turnira u Hrvatskoj.

Kako mnogobrojni pojedinci tepaju, ovo je malonogometni ‘Wimbledon’, a u tom sustavu natjecanja, gdje prvi poraz znači ispadanje – dubrovačka je momčad bila izuzetno uspješna.

U prvom kolu natjecanja Westfalen je bez greške prešao preko prve prepreke, momčadi Club 3, koju je nadigrao s rezultatom 4:0.

Pogotke za vrijednu pobjedu postigli su Kristijan Postružin (2), Viktor Postružin i Luka Franić.  Navedeni strijelci ove su sezone pojačanja Westfalena koji je ove sezone uvelike promijenio momčad za koju ove sezone nastupaju: Matej Nađ, Lujo Jurišić, Muhamed Alghhoul, Leo Bogdanović  te Pero Ševo, Tomislav Marinović, Maro Kalauz, Dorian Mehić i Tomislav Duždević koji u prvom kolu nisu mogli nastupati zbog svojih privatnih obveza.

Za prolaz u treće kolo Westfalen igra protiv momčadi Garaža Pujanke koja je 2015. godine osvojila četvrto mjesto. Prošle sezone u trećem kolu izbacila je dubrovačka momčad, Pizza shop rezultatom 2:1 koja je prošle sezone osvojila četvrto mjesto poradi poraza 7:6 (nakon penala) od kasnijeg osvajača, Fast food Popay koji je osvojio rekordni četvrti naslov!

Inače, u konkurenciji seniora (mladih) u ždrijebu je bilo 105 ekipa, a kod veterana brojka se zaustavila na 28. Na Torcida kupu 2015. godine prijavilo se rekordnih 175 momčadi!

Odgovori