TRADICIONALNI TURNIRI U BOĆAMA Tko je slavio u Mokošici i Dubravci?

0
Fotografija najboljih parova u Mokošici

Završeni su i posljednji ovogodišnji ljetni tradicionalni turniri parova u boćama koji su odigrani u Mokošici i Dubravci.

U Mokošici su nastupala 32 para. Pobjednici su postali Srećko Bajo, Damir Milošević i Andro Miljević koji su u finalu bili bolji od Pava Matkovića i Iva Matkovića.

Treće mjesto osvojili su Dario Miljević, Josip Glavinić i Stijepo Violić, dok su 4. bili Luko Kelez, Tonći Klaić i Nikša Kalinić.

Turnir je odlično organiziran za što su najzaslužniji članovi BK Mokošice Luko Prlenada, Ivo Jeljenić i Mislav Kristović koji su vodili cjeli turnir. Najbolji su nagrađeni peharima, medaljama i novčanim nagradama, nakon finala organizirana je zajednička večera i druženje za sve prisutne.

Rezultati završnog dana: polufinala: Pavo Matković, Ivo Matković – Luko Kelez, Tonći Klaić (Nikša Kalinić) 7:5, Srećko Bajo, Damir Milošević – Dario Miljević, Josip Glavinić 13:3
finale:, Srećko Bajo, Damir Milošević – Ivo Matković, Pavo Matković 9:7

U Dubravci su nastupila 42 para, turnir se igrao punih 20 dana! Zasluženi pobjednici postali su Ivo Butrica, Nedjeljko Bogoje i Srećko Čupić. Oni su u jednom zaista rjetko viđenom, ali odličnom finalu bili bolji od Srećka Baja, Andra Miljevića i Pera Nadramije.

Treće mjesto osvojili su Stijepo Violić, Josip Glavinić i Dario Miljević. 4. mjesto osvojili su Paulino Hendić i Miho Trković. Najboljim parovima uručeni su pehari, medalje i novčane nagrade iz ruku predsjednika BK Sokol gosp. Pava Kralja.

Turnir je bio na visokom nivou, veliki broj parova, velika posjećenost gledatelja, te izvrsna organizacija od strane Ivice Bana sa svojom ekipom, te uz pomoć članova BK Sokol. Nakon završetka finala, upriličena je zajednička večara za sve natjecatelje i sve prisutne boćare i ljubitelje boćanja.

Rezultati završnog dana/polufinala: Stijepo Violić, Josip Glavinić – Ivo Butrica, Nedjeljko Bogoje 8:13 Srećko Bajo, Andro Miljević – Miho Trković, Paulino Hendić 13:1
finale: Ivo Butrica, Nedjeljko Bogoje – Srećko Bajo, Andro Miljević 5:4

Odgovori