TRAŽI SE KARTA VIŠE ZA VELIKO FINALE Konoba Koloseum – Caffe bar Puls

0

Konoba Koloseum i Caffe bar Puls igrati će u velikom finalu Futsal turnira ‘Sveti Vlaho’.

Konoba Koloseum je u polufinalnom ogledu nadigrala Cavtat 6:1 dok je C. b. Puls također uvjerljivom pobjedom stigao do finala svladavši Rivu Slano 5:1.

Više od 700 gledatelja ispratilo je večerašnje polufinalne oglede, a pogotovo onaj prvi ogled u kojem su se sastali Konoba Koloseum i Cavtat. Istina, većina su mahom navijači iz redova Konobe Koloseum koja će sutra po treći put igrati u finalu.

Image Map

Denis Hasanović je jedini poentirao za Cavat, dok je čak tri pogotka za Koloseum upisao Damjan Šulić, a još su pogađali Hrvoje Cvjetković, Maro Đuraš i Ivo Caput.

Mato Šimunović postigao je dva pogotka, a po jedan su dodali Maro Kalauz, Matej Nađ i Pero Ševo za visoku pobjedu 5:1.

Treba istaknuti da se već sada, za sutrašnje veliko finale, traži ‘karta više’. Nema sumnje da će sutra od 18.45 sati, kada je na rasporedu finale, tribine dvorane Gospino polje doslovno ‘gorjeti’. Nije to strano za one koji prate turnir, a pogotovo Konobu Koloseum koja već unatrag dvije godine igra finale i uvijek, unatoč podršci svojih mnogobrojnih navijača, ostane bez titule..

Sutra im je treće finale, a hoće li biti i treća sreća?

Caffe bar Puls se već okitio titulom najbolje momčadi tradicionalnog Futsal turnira ‘Sveti Vlaho’, bilo je to dvije godine zaredom, 2012. i 2013. godine.

Konoba Koloseum treće finale – prvi put ili pak Caffe bar Puls treći put? Odgovor ćemo dobiti u petak, 6. siječnja oko 20 sati!

POLUFINALE
Cavtat – Konoba Koloseum 1:6
C. b. Puls – Fast food Riva Slano 5:1

FINALE (petak, 06. siječnja)
17.00 sati Cavtat – FF Riva Slano
17.50 sati Revijalni susret (Veterani Dubrovnik ’91 – Veterani Konavle)
18.45 sati Konoba Koloseum – C. b. Puls
20.00 sati Dodjela priznanja

Odgovori