Treća uzastopna pobjeda kadeta Dubrovnika!

0
JEDINSTVENA KADETSKA LIGA | KK Dubrovnik - KK FSV (arhiva) | FOTO Davor Lopin

Druga uzastopna pobjeda KK Dubrovnik u Jedinstvenoj kadetskoj ligi, a ukupno treća u prvenstvu. Nakon uspjeha protiv FSV-a iz Rijeke, igrači trenera Mara Lučića su još jednom potvrdili kako su bolji od zagrebačke Dubrave.

U Zagrebu su slavili 92:75, a u subotu poslijepodne u sportskoj dvorani u Gospinom polju – 77:75.

Gosti su u završnici prvog poluvremena serijom trica došli do prve osjetnije prednosti (43:31), ali u nastavku potpuno drugačija slika. Imali su igrači Dubrave 50:41 u 23. minuti a potom razdoblje odlične igre dubrovačkih košarkaša i 18-2 za 59:52 u 29. minuti.

Image Map

I kada se očekivala mirna završnica, domaćini su se vratili neuspješnom šutiranju trica pa je na ulasku u posljednju minutu na semaforu 75:75. Nakon promašaja domaćina Ajdukovića, Dubrava ne koristi priliku za vodstvo, neprecizan je Grbeša 20 sekundi prije kraja.

U polukontri Koprivica je zaustavljen prekršajem, a kapetan KK Dubrovnik precizan sa slobodnih bacanja. Čimbur u posljednjem gostujućem napadu promašuje polaganje za produžetak!

KK Dubrovnik igrao je u sastavu Vujičić 5, Stasjuk 21, Petrović 17, Džanković, Frka, Tolj 7, Šiško, Ferri, Radulović, Ajduković 20, Koprivica 7, Kriste. Trener: Maro Lučić.

Odgovori