TREĆU GODINU ZAREDOM | RKHM Dubrovnik svim srcem za one koji više nisu s nama

0

Već treću godinu za redom uspjevamo održati našu tradiciju te Vas sa zadovoljstvom pozivamo na utakmicu u spomen na naše pokojne prijatelje Ivu Lučića i Ivicu Soprana koja će se odigrati 16.06.2018. u sportskoj dvorani Gospino Polje u Dubrovniku sa početkom u 18:30 sati, stoji u pozivu iz Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik.

Tako će i ove godine na terenu snage odmjeriti sadašnji i bivši igrači ovoga kluba. Domaćin koji se nalazi u samome vrhu 1. HRL jug na suprotnoj strani će imati svoje nekadašnje uzdanice predvođene Marinom Vegarom, igračem rumunjske Steaue i ujedno reprezentativcem BiH.

Na dan odigravanja utakmice igrači obje ekipe položiti će vijence na grobove naših pokojnih prijatelja. Po završetku susreta biti će organizirano druženje za sve navijače i igrače kao i zajedničko gledanje nogometne utakmice između Hrvatske i Nigerije.

Image Map

Pozivamo vas da dođete u što većem broju da kao i prijašnjih godina odamo počast našim prijateljima. Vidimo se 16.lipnja, a ovoga puta ‘svim srcem za one koji koji više nisu s nama!’ – zaključuje se u objavi.
SEAT

Odgovori