TURNIR U ZAGREBU Bronca za Leu Burazor, srebro Barbari Janičić

0

Badmintonski klub Dubrovnik igrao je Zagreb Youth turnir protekli vikend u konkurenciji U9,U11,U13,U15 na kojem je nastupilo preko 200 natjecatelja iz 17 zemalja Europe.

Nastupili su s ukupno 11 natjecatelja od kojih je najuspješnija bila najmlađa natjecateljka Lea Burazor(U9 godina) koja je osvojila brončanu medalju. Još su nastupili U11 Erika Konjuh, U13 Lana Korać, Lučia Galjer, Davor Makivić, Patrik Konjuh, Patrik Karamatić, Niko Šumić,Petra Šilje, U15 Marko Janičić, Nika Masle.

Na turniru do U17 samo jedan ali vrijedan natjecatelj Barbara Janičić koja je izgubila u finalu. Barbara je dakle osvojila srebrnu medalju u singlu.

Ovim rezultatom Brabara je izbila na 10. mjesto singla Europskog rankinga do 17 godina(mlađi juniori), odnosno zauzima sa jučerašnjim ulaskom u četvrtfinale u parovima 3. mjesto u ženskim parovima na Europskom rankingu(mlađi juniori).

Barbara je do kraja godine u konkurenciji mlađih juniora u igri za najviše postolje na Europskom rankingu. Slijedeća postaja za Barbaru je Slovačka.
seat111

Odgovori