U nedjelju, 10. rujna u Slanom četvrto kolo Dubrovnik RUN trkačke lige!

0

Popularna Dubrovnik RUN trkačka liga 4.kolo će se održati tradicionalno u Slanom u nedjelju 10.9. – Start je planiran u 17:00, a trči se krug od 8 kilometara, start je iz centra mjesta i sve uz obalu. Staza je slikovita, i dosta ravna i brza, idealna za sve ljubitelje trčanja i ostale rekreativce.

Uz pomoć Turističke Zajednice Dubrovačko Primorje ovaj događaj je sve atraktivniji za naše poznate lokalne trkače i trkačice a znaju se pridružiti i gosti iz inozemstva koji borave u Slanome kao i gosti iz Dubrovnika. Sudjelovanje je besplatno. Prvi trkači se očekuje u cilju za oko 30minuta.

Prijaviti se može svatko i besplatno na www.racecollector.com, treba doći u Slano kod TZ ureda tj autobusne stanice pola sata prije starta utrke da bi se mogao preuzeti natjecateljski broj te poslušati brifing utrke.

Image Map

Glavni Organizator je Triatlon Klub Dubrovnik, u suradnji s Atletskim Klubom Dubrovnik i Dubrovačkim Savezom Športova, i već tradicionalno četvrtu godinu uspiješno organizira ovu amatersku ligu trčanja pod nazivom DUBROVNIK RUN – dosada je sudjelovalo na raznim utrkama svih ovih godina preko 200 raznih trkača i trkačica iz Dubrovnika, regije i drugih država!

Duljinskim trčanjem postižete više za sebe!

Odgovori