U nedjelju, 10. rujna u Slanom četvrto kolo Dubrovnik RUN trkačke lige!

0

Popularna Dubrovnik RUN trkačka liga 4.kolo će se održati tradicionalno u Slanom u nedjelju 10.9. – Start je planiran u 17:00, a trči se krug od 8 kilometara, start je iz centra mjesta i sve uz obalu. Staza je slikovita, i dosta ravna i brza, idealna za sve ljubitelje trčanja i ostale rekreativce.

Uz pomoć Turističke Zajednice Dubrovačko Primorje ovaj događaj je sve atraktivniji za naše poznate lokalne trkače i trkačice a znaju se pridružiti i gosti iz inozemstva koji borave u Slanome kao i gosti iz Dubrovnika. Sudjelovanje je besplatno. Prvi trkači se očekuje u cilju za oko 30minuta.

Prijaviti se može svatko i besplatno na www.racecollector.com, treba doći u Slano kod TZ ureda tj autobusne stanice pola sata prije starta utrke da bi se mogao preuzeti natjecateljski broj te poslušati brifing utrke.

Glavni Organizator je Triatlon Klub Dubrovnik, u suradnji s Atletskim Klubom Dubrovnik i Dubrovačkim Savezom Športova, i već tradicionalno četvrtu godinu uspiješno organizira ovu amatersku ligu trčanja pod nazivom DUBROVNIK RUN – dosada je sudjelovalo na raznim utrkama svih ovih godina preko 200 raznih trkača i trkačica iz Dubrovnika, regije i drugih država!

Duljinskim trčanjem postižete više za sebe!

Odgovori