U nedjelju, 16. srpnja treće kolo Akvatlon lige

0

Start trećeg kola Akvatlon lige je u nedjelju 16. srpnja u 08:00 sati, a plivat će se 1000 metara (dva kruga po 500m s „australskim izlazom“ između krugova), zatim se s plivanja ide odmah iz tranzicije na trčanje 5000m jedan krug šetalištem uz more Kupari – Srebreno i sve do kraja Mlina te natrag u Kupare.

Rekreativna štafeta, jedna osoba pliva a druga trči, je i dalje otvorena kao mogućnost za sudjelovanje u parovima, međutim štafeta se ne boduje ali se mjeri ukupno vrijeme. Štafete molimo da se prijave na email info@dubrovnik-triathlon.com ili na licu mjesta pola sta prije starta.

Svi natjecatelji mogu preuzeti natjecateljske brojeve u 07.30 sati na parkingu kod plaže u Kuparima, pripremiti se i eventualno zagrijati za početak utrke.

Brifing utrke za sudionike će se organizirati prije starta u zoni tranzicije gdje će se kratko natjecateljima objasniti sve što je potrebno znati za utrku i s obzirom na novu lokaciju.

Organizator Dubrovnik Triatlon poziva sve građane stare i mlade na sudjelovanje koje je besplatno a prijaviti se mogu svi individualni natjecatelji na www.racecollector.com

Maloljetnicima je dozvoljeno sudjelovanje uz nadzor roditelja.

Odgovori