U subotu drugo kolo Dubrovnik Akvatlon lige!

0

Drugo kolo Dubrovnik Akvatlon lige u subotu 24.6. Mandrač – Babin Kuk – Novost! Uvodi se i štafeta!

Start drugog kola će biti u Subotu u 08:00 sati, a plivat će se 1000 metara (od ponte Mandrača do Copacabane i natrag na Mandrač), zatim se s plivanja ide odmah iz tranzicije na trčanje 5000m ukupno tj dva kruga po 2500m uz more – Šetalištem Nika i Meda Pucića do Ulice Iva Dulčića te Ulicom Ivana pl. Zajca do Bokeljske ulice i natrag na šetalište do Mandrača.

Radi velikog interesa prema ovom uzbudljivom ljetnom sportu u kojem se dosta ljudi želi okušati jer nije teško, uvodi se i rekreativna štafeta tako da jedna osoba pliva a druga trči, time da se štafeta neće bodovati ali će se mjeriti ukupno vrijeme. Bitno je sudjelovati!

Svi natjecatelji mogu preuzeti natjecateljske brojeve u 07.30 sati na plaži Mandrač, pripremiti se i eventualno zagrijati za početak utrke.

Brifing o detaljima utrke za sudionike će biti u 07.55 sati u zoni tranzicije gdje će se kratko natjecateljima objasniti sve što je potrebno znati.

Organizator Dubrovnik Triatlon poziva sve građane stare i mlade na sudjelovanje koje je besplatno a prijaviti se mogu svi na www.racecollector.com

Maloljetnicima je dozvoljeno sudjelovanje uz nadzor roditelja.

Odgovori