Uspješan vikend za Dubrovnik Triatlon!

0

Ovaj vikend bilježimo jesenski start triatlon sezone 2017, pred nama su razne multi-sport utrke i dogadjanja – svaki vikend po nekoliko poslastica kako u Dubrovniku tako i u okolici, naravno očekujemo zanimljive rezultate!

Na olimpijskom triatlonu u Splitu “19. Marjanski djir” nastupili su članovi Triatlon Kluba DUBROVNIK Matko Medak i Daniel Marušić.

Daniel je bio uspješan završio je 1500m plivanja, 40km bicikle, i 10km trčanja za 2h27min i osvojio srebro tj drugo mjesto u kategoriji M45. Matko je nažalost imao tehnički problem s biciklom i morao je odustati na pola utrke.

Član TK Dubrovnik Teo Bjelopera nastupio na IRONMAN 70.3 utrci u Austriji – Zell am See. Teo je svojih 1900m plivanja, 90km bicikle u brdskim stazama austrijskih Alpa i 21km trčanja uspiješno završio sa vremenom 6h25min.

Spomenimo da je završeno peto kolo DUBROVNIK AKVATLON lige 2017. Plivalo se 1000m i trčalo 5km, Mandrač, Copacabana, Solitudo. Pobjednik utrke je bio Jakša Diklić, TK Dubrovnik, a prva dama ove utrke je bila Jelena Tomašević iz TK X Herceg Novi.

Od prijavljenih 18 natjecatelja 15 ih je uspješno završilo utrku. Ostale rezultate akvatlona tj 5.kola možete vidjeti na www.racecollector.com.

Slijedeći nastup dubrovačkih triatlonaca je na utrci Sprint Triatlon u Perastu u Crnoj Gori 9.9. a 10.9. kreće i jesenski ciklus Dubrovnik RUN lige, 4.kolo lige je u Slanome, 8km uz obalu, u predivnoj vali centra Dubrovačkog Primorja. Grand Finale Akvatlon Lige i Državno Prvenstvo 1.10. na Pločama – prijave su već otvorene!

Odgovori