VALAMAR JUNIOR OPEN Zlato otišlo u Španjolsku, Indiju, Englesku, Ukrajinu i Njemačku!

0

Od četvrtka do nedjelje u Sportskoj dvorani u Gospinom polju u Dubrovniku igralo se četvrto izdanje turnira Valamar Junior Open. Turnir je okupio oko 140 igrača i igračica iz više od trideset zemalja.

Niti u jednoj od ukupno pet kategorija prvi nositelj nije stigao do finala. U četiri od pet finala do kojih su stigli nositelji, bolje rangirani igrači su izgubili finalni meč.

Zlata su otišla u pet različitih zemalja i to redom: muški singl u Španjolsku, ženski singl u Indiju, muški parovi u Englesku, ženski parovi u Ukrajinu i mješoviti parovi u Njemačku.

Image Map

Španjolska je najuspješnija država natjecanja s jednim zlatom, jednim srebrom i jednom broncom. Mađarska je također osvojila tri medalje (srebro i dvije bronce). Po dvije medalje su otišle u Njemačku (zlato i srebro), Englesku (zlato i bronca) i Švedsku (dvije bronce). Među osvajačima medalja u Gospinom polju bili su natjecatelji iz ukupno trinaest država (Španjolska, Njemačka, Norveška, Škotska, Indija, Mađarska, Češka, Engleska, Slovačka, Švedska, Ukrajina, Rumunjska i Srbija).

Hrvatska je nastupila s deset natjecatelja, među kojima su i članovi BK Aedium Mia Čerjan, Barbara Janičić, Lukša Zlošilo i Maris Guca.

Organizacija turnira je kao i obično bila na vrhunskom nivou i priprema za Valamar Junior Open 2019 počela je sa današnjim danom.

Galeriju svih slika s turnira pogledajte na Facebook stranici turnira.

Odgovori