VELIKA RADOST U LAPADU Vratio se Ivo Caput!

0
Ivo Caput | FOTO arhiva/društvene mreže

Novi – stari igrač GOŠK-Dubrovnika je Ivo Caput! Snažni 24-godišnji napadač vratio se na Lapad. Ovaj visoki i snažni napadač u međuvremenu nastupao je za HNK Hajduk Split, SVN 1929 Zweibrücken, a posljednje dvije sezone proveo je u NK Novigrad – pohvalili su se iz vodstva NK GOŠK Dubrovnik 1919.

Ivo Caput je protekle dvije sezone igrao za Novigrad u 2. Hrvatskoj nogometnoj ligi. U posljednjoj sezoni je postigao ukupno četiri pogotka, a dodao je i tri u utakmicama Kupa Hrvatske.

Dogovorio sam se sve s čelnicima kluba. Zadovoljan sam rezultatima dogovora te se veselim novim uzbuđenjima u dresu GOŠK Dubrovnika, rekao je na prvu Caput te nastavio:

Image Map

Nakon igranja u njemačkom SVN 1929 Zweibrucken te odlasku u Novigrad gdje sam proveo jednu sezonu odlučio sam se vratiti doma. Stavio sam sve na papir i odlučio pomoći Klubu, ali i prvenstveno sebi, zaključio je Caput koji se veseli novom povratku i igranju na stadionu u Lapadu.

Čini se da će ove sezone na Lapadu biti iznimno prometno s obzirom da su na prvom okupljanju Kluba (19. srpnja) došla – dva igrača (Mislav Glavinić i Bruno Berković).

GOŠK Dubrovnik 1919. će prvu utakmicu u novoj sezoni 3. HNL – jug odigrati 26. kolovoza na Lapadu protiv NK Jadran Luka Ploče od 17.30 sati.

Odgovori