VIDEO / Maro Perak poražen od Nikite Krylova: ‘Potukao sam se muški kako sam i obećao’!

0

Maro Perak nije uspio doći do pobjede u ukrajinskom Donjecku te je u glavnoj borbi večeri United Donbass priredbe poražen od domaćina, Nikite Krylova. UFC veteran je slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Perak je dobro krenuo u borbu te je u prvoj rundi zaprijetio odličnim rušenjem, a kasnije je Krylova uhvatio u duboku giljotinu.

“Ne znam kako čovjek nije predao na gušenje” komentirao je Perak borbu putem Facebooka. “Čuo sam ga kako krklja i Čekao da tapka. Svaka mu čast.”

Image Map

No 25-godišnji Ukrajinac se snašao u svakoj situaciji i u konačnici je preuzeo kontrolu nad borbom. U drugoj rundi Krylov je člana dubrovačkog Gladiatora poslao na pod i počeo s ground and poundom. Perak je u parteru dao leđa i nije bio dovoljno aktivan s obranom pa je sudac odlučio prekinuti meč, iako hrvatski borac u tom trenutku nije primao pretjerano opasne udarce.

“Na početku borbe sam bio bolji, a kasnije mi je nestalo kondicije…”, objasnio je Perak.

Krylov je tako po drugi put za redom slavio nad hrvatskim borcem. U lipnju na Fight Nights Global 68 priredbi u St. Petersburgu ekspresno giljotinom savladao Stjepana Bekavca.

Za 34- godišnjeg Peraka ovo je bio osmi poraz u profesionalnoj karijeri, ali Gladijator je ipak zadovoljan nastupom jer je dao sve od sebe i pružio dobar otpor jednom od najboljih svjetskih poluteškaša, piše fightsite.

Snimku čitavog meča iz Donjecka pogledajte u klikom na link

Odgovori