VIKEND ZA OCJENU ODLIČAN: RKHM Dubrovnik ostvario pet pobjeda u tri različite generacije!

0

Subota i nedjelja, 25. i 26. studenog, 2017., ostat će zapisani na istaknutom mjestu u povijesti RKHM Dubrovnik kao dani u kojima je ostvareno čak pet prvenstvenih pobjeda u tri različite generacije.

Dječaci A (2004. i mlađi) dvaput uspješni u Sinju u Prvoj HRL jug (Kamičak 18:15 i Dugopolje 21:17), seniori bolji od Kozale u 9. kolu Prve HRL jug (31:26), a u nedjelju dvije pobjede najmlađih, dječaka B u Županijskoj ligi za 2006. godište. U Metkoviću, u prvom službenom nastupu, 6:3 protiv domaćina Jerkovca, a potom 8:5 protiv Škole rukometa Metković.

Vrijedi naglasiti kako je u Metkoviću od naših 11 igrača, čak 10 bilo iz Osnovne škole Župa dubrovačka gdje očito ne fali sportskog i rukometnog potencijala. Sigurno će na idućim turnirima biti više dječaka iz dubrovačkih osnovnih škola jer sve je veći interes u OŠ Ivan Gundulić u Gružu, a dobili smo dva termina i u OŠ Marin Držić na Ilijinoj glavici gdje je s radom počeo trener Ante Lagator (utorak i srijeda u 16 sati). Svi su školarci – dobrodošli!

Klub su na prvom turniru Županijske lige predstavljali: Maro Lasić, Antonio Dobroslavić, Petar Kmetović, Ivano Bender, Luka Ćorak, Matko Gugić, Petar Kevo, Andres Litrica, Andro Puljizević, Lion Singer i Gordan Vukšić pod vodstvom trenera Svena Krile – stoji u objavi RKHM Dubrovnik.

Odgovori