Visoka i uvjerljiva pobjeda RKHM Dubrovnik!

0

Rukometni klub hrvatske mladeži Dubrovnik stigao je do druge pobjede ove sezone. U okviru četvrtog kola 1. Hrvatske rukometne lige – jug, Dubrovčani su pred svojim navijačima nadigrali momčad Solina rezultatom 37:22 (16:10).

Solin je bolje otvorio utakmicu, vodio je 0:1, 1:2, 1:3 i 2:4 ali nakon toga serija Dubrovnika 7-0 za +5(9:4) što je na kraju i prelomilo pitanje o pobjedniku ovog susreta.

Najučinkovitiji u redovima Dubrovnika bili su Leo Brnin i Nikša Bušlje koji su postigli po šest pogodaka, Maro Dabelić upisao se pet puta u strijelce kao i Luka Bevanda. Zvonimir Srna dodao je četiri, Tomislav Radić (3), Ivan Dobrić (2), Teo Putica (2), Dmytro Poliak (2), Kajo Cikatić (1) i Hrvoje Lončarica (1). U sastavu su još bili Damir Viteškić, Mateo Crnčević, Luka Morović i Toni Barišić.

RKHM Dubrovnik je s ovim uspjehom stigao do četvrtog boda (dvije pobjede i dva poraza). U poretku 1. HRL – jug dubrovački rukometaši nalaze se na visokom četvrtom mjestu u poretku dvanaest klubova. Na prvom mjestu, s maksimalnim učinkom, nalaze se RK Hrvatski dragovoljac i RK Mladi Rudar.

U petom kolu RKHM Dubrovnik odlazi u goste RK Ribola Kaštela (28. listopada).

Odgovori