Ždrijeb ‘Divlje lige 2018.’ u subotu od 11 sati

0

Ždrijeb 35. Prvenstva dubrovačkih kupališta u vaterpolu, Divlje lige 2018., održat će se u subotu, 21. srpnja, ispred Meštrovićeva spomenika Marinu Držiću, kraj Kneževa dvora s početkom u 11 sati.

Kuglice će izvlačiti Carmen Miloglav, hrvatska košarkaška reprezentativka, koja je prošle sezone osvojila naslov prvaka Njemačke i njemački Superkup, zatim najbolji strijelac u povijesti hrvatske malonogometne reprezentacije, Dario Marinović, prošle sezone jedan od najboljih strijelaca španjolskog prvenstva. Uz njih će biti predsjednik gradskog vijeća Grada Dubrovnika, Marko Potrebica.

Ovogodišnja Divlja liga počinje u ponedjeljak, 23. srpnja, i traje do ponedjeljka, 20. kolovoza. Naslov prvaka brani FUN H2O Mlini. Nastupit će 23 momčadi. Igrat će se u Orašcu, u Staroj Mokošici, na Dančama, na Porporeli, u Mlinima, u Platu, u Cavtatu, Luci Čilipi te završnica u Portu.

Četiri nositelja su se prijavila, dakle, prvak FUN H2O Mlini, koji će biti nositelj skupine ‘A’ glavnog turnira, zatim finalist Elita (nositelj skupine ‘B’), Kamen mali (nositelj skupine ‘C’) i Turčin Danče (nositelj skupine’D’).

Za nastup u kvalifikacijama prijavili su se: Daksa Ducks, Luka Čilipi, Crvene stijene Orašac, Villa Sheherezada, Betula Danče, Komarda, PVG Gruški mul, Lozica, Sovrnja Doli, Plaža ispod Petke, Porporela, Sustjepan Mali muo, Lukovica, Batahovina, Pasjača Popovići i Uvalica.
Izrezak

Odgovori