Ždrijeb ‘Divlje lige 2018.’ u subotu od 11 sati

0

Ždrijeb 35. Prvenstva dubrovačkih kupališta u vaterpolu, Divlje lige 2018., održat će se u subotu, 21. srpnja, ispred Meštrovićeva spomenika Marinu Držiću, kraj Kneževa dvora s početkom u 11 sati.

Kuglice će izvlačiti Carmen Miloglav, hrvatska košarkaška reprezentativka, koja je prošle sezone osvojila naslov prvaka Njemačke i njemački Superkup, zatim najbolji strijelac u povijesti hrvatske malonogometne reprezentacije, Dario Marinović, prošle sezone jedan od najboljih strijelaca španjolskog prvenstva. Uz njih će biti predsjednik gradskog vijeća Grada Dubrovnika, Marko Potrebica.

Ovogodišnja Divlja liga počinje u ponedjeljak, 23. srpnja, i traje do ponedjeljka, 20. kolovoza. Naslov prvaka brani FUN H2O Mlini. Nastupit će 23 momčadi. Igrat će se u Orašcu, u Staroj Mokošici, na Dančama, na Porporeli, u Mlinima, u Platu, u Cavtatu, Luci Čilipi te završnica u Portu.

Image Map

Četiri nositelja su se prijavila, dakle, prvak FUN H2O Mlini, koji će biti nositelj skupine ‘A’ glavnog turnira, zatim finalist Elita (nositelj skupine ‘B’), Kamen mali (nositelj skupine ‘C’) i Turčin Danče (nositelj skupine’D’).

Za nastup u kvalifikacijama prijavili su se: Daksa Ducks, Luka Čilipi, Crvene stijene Orašac, Villa Sheherezada, Betula Danče, Komarda, PVG Gruški mul, Lozica, Sovrnja Doli, Plaža ispod Petke, Porporela, Sustjepan Mali muo, Lukovica, Batahovina, Pasjača Popovići i Uvalica.
Izrezak

Odgovori