Zlatko Saračević više nije trener RKHM Dubrovnik

0
Zlatko Saračević | FOTO Davor Lopin

Rukometni klub hrvatske mladeži Dubrovnik danas je na svojoj službenoj stranici u kratkoj objavi istaknuto da proslavljeni hrvatski reprezentativac te pomoćnik Line Červara u A reprezentaciji više neće voditi prvu momčad.

Zlatko Saračević više nije trener RKHM Dubrovnik. Nakon nedjeljne gostujuće pobjede protiv Biograda u susretu 8. kola Prve lige jug (26:23), došao je poziv koji se ne odbija, poziv hrvatskog prvaka – PPD Zagreba. Rastanak je s igračima bio očekivano emotivan.
Hvala našem dosadašnjem treneru i želimo mu puno sreće na novom zadatku. Trebao je s nama biti u srijedu u Korčuli, a sada će u četvrtak voditi novu momčad protiv – Barcelone!!

Saračević je na klupi Dubrovnika proveo godinu i pol. Uveo je dubrovački klub u 1. HRL, a u premijernoj sezoni ostvario je treće mjesto. U tekućoj sezoni momčad je ostvarila četiri pobjede i četiri poraza te se nakon osam odigranih utakmica nalazi na šestom mjestu u poretku od dvanaest klubova.

Image Map

Nakon odlaska Saračevića, mladu momčad RKHM Dubrovnik, preuzeti će ‘Saračev’ dosadašnji pomoćnik Sven Krile, koji će momčad voditi do kraja prvog dijela sezone.

Odgovori